آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند|50675466|zaranetwork

حجم فایل : 740.8 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 21
بنام خدا موضوع سمینار
تعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص=V


در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: 1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع چکیده فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
دما و فشار بستگی دارد. مقدمه این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.

بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد. فرایند نمودار جریان Cleaning Extraction Slicing Screening Micro-filtration Softening Evaporation Crystallization I
(cooling) White sugar Crystallization II
(cooling) Crystallization III
(cooling) Molasses Beet Sugar II Sugar III Dissolving توضیح فرایند نمودار جریان در ابتدا چغندر قند تمیز و بریده شده و وقتی عصاره خام جدا شد وارد دستگاه استخراج کننده می شود.
در استخراج کننده غلظت عصاره ابتدا 15% است و دما در منفذ آن 30 درجه است و سپس عصاره برای کاهش اجزاء چغندر قند تا دمای 70 درجه گرم می شود.
دیفوزیون مهمترین مرحله استخراج قند است.



Cleaning & Slicing Extraction Screening Micro-filtration Softening دیفوزیون
هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است. انواع دیفوزیون 2-دارای دیگ حرارتی:BMA 1- دوجداره:DDS محاسبات مواد ورودی و خروجی در دیفوزیون با استفاده از موازنه جرم می توان مشخصات هر یک از مواد ورودی و خروجی را تامین کند.
هرگاه مقدار تفاله در محاسبات مجهول باشد 1/3 چغندر قند مصرفی در نظر گرفته می شود. عمل تبخیر آب یا تغلیظ شربت Evaporation نام دارد.
در مراحل ششگانه فوق هرچقدر درجه خلوص درطی تصفیه بالاتر رود م...



مطالب دیگر:
🔑سفر نامه ناصر خسرو قبادیانی🔑دیوان کامل اشعار نظامی گنجه ای (خسرو و شیرین)🔑دیوان کامل اشعار نظامی گنجه ای (لیلی و مجنون)🔑کتاب کامل داستان های هزارویکشب🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش اول🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش دوم🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش سوم🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش چهارم🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش پنجم🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش ششم🔑کتاب اشنایی با مبانی کامپیوتر ICDL بخش هفتم🔑دانلود پاورپوینت عناصر و مفاهیم سازماندهی (فصل هفتم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)🔑پاورپوینت جامع عملیات خیبر دفاع مقدس🔑دیوان کامل اشعار بوستان شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی🔑کاتالوگ فارسی ارگ های pa50 و pa80 با فرمت exe🔑نقشه معماری بیمارستان🔑کتاب هفت مهارت کلیدی در فروش بیمه🔑کتاب 7 استراتژی افزایش فروش برای کسب و کار های کوچک🔑کتاب 21 نکته در ایمیل مارکتینگ🔑کتاب بررسی عوامل موثر بر قصد خریدسبز بر عملکرد(محیطی-اقتصادی-تولیدی)شرکت🔑کتاب بازاریابی اسلامی در یک نگاه🔑معرفی انجمن های ریسک و بیمه دنیا و دوره های تحصیلی مرتبط با رشته بیمه در کشور های اسیا و اقیانوسیه(APRIA)🔑پاورپوینت الگوریتم فراابتکاری ژنتیک و کاربردهای آن🔑بررسی تهدیدات امنیتی موجود در محاسبات ابری🔑نمونه سوال استخدامی