پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن|42085253|zaranetwork

دانلود


مشخصات فایل
تعداد صفحات29حجم686/364 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt
توضیحات کامل

دانلود جهت رشته صنایع غذایی در قالب 29 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

پنير پيتزا ، امروزه بعنوان يکي از محصولات کاربردي مهم در صنايع غذايي مخصوصاً پيتزا محسوب مي شود.
پنير پيتزا يکي از انواع پنيرهاي پرچرب بوده که اين خصوصيت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتي مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتي کردن توليد پنيرهاي کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگيري افزايش يافته است.
رهنمودهاي رژيمي و تمايل به مصرف توليدات کم چرب ، باعث افزايش خريد مصرف کنندگان از اين پنيرها بوده است.

فهرست مطالب
مقدمه
روشهاي توليد پنير پيتزاي کم چرب
روشهاي پردازشي
پنير پيتزاي کم چرب
کشت هاي آغاز گر
اثر کاهش کلسيم بر کاهش چربي پنير پيتزا
استفاده از اينولين بعنوان جايگزين چربي بر پايه کربوهيدرات
پروتئوليز
ريز ساختار پنير
منابع






"

مطالب دیگر:
تهیه نمودار گانت در اکسل با استفاده از قالب بندی شرطیمهارت اجتماعی فرزندنبازی ساز اندرویدکسب درامد از لامپ های کم مصرفسيستم عامل هاي WIN NT وXINU و MINIX و UNIXازمایشگاه تکنیک پالس شبیهسازی با proteusازمایشگاه مخابرات شبیهسازی با proteusازمایشگاه میکرو شبیهسازی با proteusازمایشگاه معماری شبیهسازی با proteusازمایشگاه الکترونیک3 شبیهسازی با proteusAccess Point و شبکه هاي بي سيم 36 اسلایدآموزش افزایش هوش با مدیتیشندانلود جزوه بازرسی ادوات فرآیندیدانلود تحقیق در موردتاریخچه نگهداری و تعمیراتدانلود تحقیق در موردتاریخچه هندسهدانلود تحقیق در موردتاریخچه هنر ایراندانلود تحقیق در موردتاریخچه هنر معرق روی چوب 31 صدانلود تحقیق در موردتاریخچه هواپيمادانلود تحقیق در موردتاریخچه و تعریف چك در ايران- رشته اقتصاددانلود تحقیق در موردتاریخچه و سیر تحولی در زمینشناسی 5صدانلود تحقیق در موردتاریخچه و سیر تحولی عکاسی و تصویر برداری 33 صدانلود تحقیق در موردتاریخچه و معرفی پاپيروس 12 صدانلود تحقیق در موردتاریخچه ویندوز 11 صدانلود تحقیق در موردتاریخچه ى حفظ قرآندانلود تحقیق در موردتاریخچه پرورش بوقلمون