دانلود تحقیق درباره كندوی عسل

دانلود تحقیق درباره كندوی عسل
دانلود تحقیق درباره كندوی عسل|954035|zaranetwork

تعداد صفحات:15

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

لینک دانلود پایین صفحه

كندو ( Hive ) :

هر شانه ( Comb )در يك كندو ، عبارت از يك ورقة عمودي مومي است كه به قسمت بالا و كناره‌هاي يك حفره بطور

محكم چسبيده است . حجره‌هاي كارگر ( Worker cells ) كه در آنها كارگران پرورش مي‌يابند و عسل يا گرده در آنها ذخيره مي‌شود ، عرض اين حجره‌ها تقريباً 5 ميليمتر است و عرض حجره‌هاي نر ( Drone cells ) 6 ميليمتر مي‌باشد و به كار پرورش زنبورهاي نر و ذخيره كردن عسل مي‌آيد ، حجره‌هاي ملكه ( Queen cells ) بزرگ و عمودي است و شبيه بادام زميني مي‌باشد و بطرف پايين باز مي‌شود و در طول حاشيه قسمتهاي تحتاني ساخته شده و محلي است كه براي پرورش ملكه مي‌باشد . موم ( Wax ) به صورت ورقه‌هاي كوچكي توسط غده‌هاي موجود در جيبهاي ( Pockets ) زير شكم زنبورهاي كارگر ترشح مي‌گردد . شانه يكبار كه تشكيل شد براي سالها مورد استفاده قرار مي‌گيرد . حجره‌ها به منظور استفادة هميشگي نظيف و آراسته نگاهداشته‌اند.

زنبوران عسل تقريباً تنها جانوراني هستند كه تهوية مطبوع را انجام مي‌دهند . در تابستان زنبورها براي تهوية كندو با بالهايشان شديد باد مي‌زنند تا حرارت داخلي را به منظور پرورش نسل در حدود 33 درجه نگاهدارند و آب اضافي عسل را در حجره‌هاي باز تبخير سازنند . در هواي گرم و خشك ، زنبورها براي مرطوب ساختن محيط و يا در صورت لزوم رقيق كردن عسل آب به داخل كندو حمل مي‌كنند . در زمستان كه ذخيره‌هاي عسل به مصرف غذا مي‌رسد ، زنبور تشكيل دسته‌هاي با هم فشرده و متراكمي داده و در اثر حركات بدن و بالها توليد گرما مي‌كنند . اين دسته‌ها در حرارت 14 درجه يا پايين تر تشكيل مي‌شوند و مي‌توانند حرارت كندو را حتي هنگاميكه هواي خارج در صفر درجه يا پايين تر باشد تا 24 يا 30 درجه بالا ببرند . اجتماع ( كولونيهاي ) زنبوران در نتيجه كميابي شهد يا گرده و تخلية ذخيره‌هاي عسل در زمستان تقليل مي‌يابد . زنبورهاي بالغ توسط وزغها ( Toads ) ، راسوها (Skunks ) و خرسها خورده مي‌شوند ، علاقة خرس به عسل هميشه ضرب‌المثل است . دو بيماري خطرناك و منهدم كنندة نسل ، در زنبوران عسل وجود دارد كه در صورت عدم مقابله و مبارزه با آنها تلفات سنگين به اجتماعات آنها وارد مي‌شود .



مطالب دیگر:
🔥بزهكاري🔥بسته بندی بهداشتی مواد غذایی🔥بسته بندی پلاستیک🔥بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی🔥بسته بندی مواد غذایی🔥بسته بندي اتمسفر اصلاح شده🔥بسته خدمتی بیمار هموفیلی🔥بسته‌ها، مدلسازي مولفه‌ها و مدلسازي استقرار🔥بسکتبال 1🔥بسکتبال 2🔥بسکتبال🔥بسیج اساتید🔥بسیج اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک🔥بسيج های اجتماعی🔥بکارگیری و مقایسه مدلهای سری زمانی در افزایش دقت پیش بینی تقاضا برای محصولات شرکت قند شیروان🔥بکارید و ببینید🔥بلدرچین 1🔥بلوغ پسران🔥بلوغ و اختلالات آن🔥بلوغ🔥بلوک ها🔥بمب اتم🔥بنچ مارکینگ🔥بواسیر🔥بوتولیسم