دانلود پاورپوینت کتاب اسپکتروسکپی مولکولی

دانلود پاورپوینت کتاب اسپکتروسکپی مولکولی
دانلود پاورپوینت کتاب اسپکتروسکپی مولکولی|42091249|zaranetwork

پاورپوینت کتاب اسپکتروسکپی مولکولی


مشخصات فایل
تعداد صفحات179حجم2919/755 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت کتاب اسپکتروسکپی مولکولی جهت رشته شیمی در قالب 179 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش


جذب نور توسط اتم ، يون يا مولکول و ارتقا به تراز انرژی بالاتر است. نور توسط يک جسم تنها وقتی جذب می شود که انرژی آن برابر با انرژی لازم برای انتقال آن به تراز بالاتر باشد. هر حالت الکترونی به تعدادی ترازهای ارتعاشی تقسيم می شود. هر تراز ارتعاشی نيز به نوبه خود به چند تراز چرخشی تقسيم می شود. در دستگاه UV-Vis انتقالات الکترونی و در IR برهم کنش های پيوندی رخ می دهد.


فهرست مطالب
مقدمه
روش های اسپکتروفتومتری
فرايند جذب نور
آناليز کيفی و کمی
نشر تابش الکترومغناطيس
دستگاه های اسپکتروسکپی مولکولی
دستگاه های اپتيکی
منابع فرابنفش و مادون قرمز
دتکتورهای تابش مادون قرمز
طيف بينی نشری
واکنش های شيميايی در شعله
افشانه ها و مشعل ها






"

مطالب دیگر:
📃دانلود مقاله تولید سرکه از سیب 17ص 📃دانلود مقاله توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها 34ص 📃دانلود مقاله خشک کردن 26ص 📃دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص 📃دانلود مقاله خیار 16ص 📃دانلود مقاله دوغ 11ص 📃دانلود مقاله رنگ ها 14ص 📃دانلود مقاله تولیدگلاب 90 ص 📃دانلود مقاله روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير 10ص 📃دانلود مقاله روش ها ی نگهداری مواد غذایی 📃دانلود مقاله روغنهای خوراکی 17ص 📃دانلود مقاله سرکه 17ص 📃دانلود مقاله سموم مواد غذایی 15ص 📃دانلود مقاله سوء تغذیه 20ص 📃دانلود مقاله سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص 📃دانلود مقاله سويا 14ص 📃دانلود مقاله سيلو 35 ص 📃دانلود مقاله صنایع خراسان 12ص 📃دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 📃دانلود مقاله شیر 33ص 📃دانلود مقاله غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني 43ص 📃دانلود مقاله فرایند انجماد مواد غذایی 10ص 📃دانلود مقاله فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص 📃دانلود مقاله ماست 5ص 📃دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن 50 ص