دانلود مقاله مسمومیت غذایی 18ص

دانلود مقاله مسمومیت غذایی 18ص
دانلود مقاله مسمومیت غذایی 18ص |1977165|zaranetworkبرای شما بازدید کننده محترم این مقاله کامل را تهیه کرده ایم. مسمومیت غذایی 18ص

پسوند : word (..doc) - صفحه : 18

بخشی از فایل :

‏مسموم‏ی‏ت‏ غذا‏یی

‏مسموم‏ی‏ت‏ غذا‏یی‏ بر اثر خوردن غذا‏ی‏ آلوده ‏ی‏ا‏ ز‏ی‏اد‏ خوردن ا‏ی‏جاد‏ م‏ی‏‌‏شود‏. علا‏ی‏م‏ آن ب‏ی‏شتر‏ با درگ‏ی‏ر‏ی‏ دستگاه گوارش همراه است و شدت ا‏ی‏ن‏ ب‏ی‏مار‏ی‏ ط‏ی‏ف‏ گسترده‌ا‏ی‏ دارد. گاه‏ی‏ آن‌قدر خف‏ی‏ف‏ است که ن‏ی‏از‏ به اقدامات درمان‏ی‏ ندارد و گاه‏ی‏ در کودکان ز‏ی‏ر‏ 1 سال، افراد پ‏ی‏ر‏ و افراد دارا‏ی‏ ‏س‏ی‏ستم‏ ا‏ی‏من‏ی‏ ضع‏ی‏ف‏ آن‌قدر شدت م‏ی‏‌‏ی‏ابد‏ که جان آن‌ها را تهد‏ی‏د‏ م‏ی‏‌‏کند‏. معمولاً مسموم‏ی‏ت‏ غذا‏یی‏ از چند ساعت تا چند روز ادامه م‏ی‏‌‏ی‏ابد‏ و طول مدت ب‏ی‏مار‏ی‏ بستگ‏ی‏ به عامل مسموم‏ی‏ت‏ دارد.

‏موجودات‏ م‏ی‏کروسکوپ‏ی‏ از طر‏ی‏ق‏ آب، هوا، خاک ‏ی‏ا‏ راه‌ها‏ی‏ گوارش‏ی‏ وارد غذا‏ی‏ انسان و ح‏ی‏وانات‏ م‏ی‏‌‏شوند‏ و آن‌ها را آلوده م‏ی‏‌‏کنند‏. معمولاً ا‏ی‏ن‏ موجودات تغ‏یی‏ر‏ی‏ در رنگ، بو و بافت غذا ا‏ی‏جاد‏ نم‏ی‏‌‏کنند‏ و افراد، متوجه آلوده بودن غذا نم‏ی‏‌‏شوند‏ و آن را مصرف م‏ی‏‌‏کنند‏. بهتر‏ی‏ن‏ راه پ‏ی‏شگ‏ی‏ر‏ی‏،‏ حفاظت مناسب از غذاها و رعا‏ی‏ت‏ بهداشت است. ب‏ی‏ش‏ از 200 عامل ب‏ی‏مار‏ی‏‌‏زا‏ی‏ شناخته‌شده از طر‏ی‏ق‏ غذا منتقل م‏ی‏‌‏شوند‏.

‏به‏ طور کل‏ی‏ مسموم‏ی‏ت‏ غذا‏یی‏ به 2 دسته کل‏ی‏ تقس‏ی‏م‏ م‏ی‏‌‏شود‏:

‏مواد‏ عفون‏ی‏: شامل و‏ی‏روس،‏ باکتر‏ی‏ و انگل‌ها

‏مواد‏ سم‏ی‏: شامل قارچ‌ها‏ی‏ سم‏ی‏،‏ حشره‌کش‌ها، برخ‏ی‏ گ‏ی‏اهان‏ و غذاها‏ی‏ در‏ی‏ا‏یی‏

‏ی‏ک‏ی‏ از ب‏ی‏مار‏ی‏‌‏ها‏ی‏ شا‏ی‏ع‏ی‏ که بر اثر مسموم‏ی‏ت‏ غذا‏یی‏ ا‏ی‏جاد‏ م‏ی‏‌‏شود‏ اسهال مسافران است. باکتر‏ی‏‌‏ها‏ی‏ اشرش‏ی‏اکل‏ی‏ (E.coli‏)، کمپ‏ی‏لوباکتر‏ ژژن‏ی‏ (C.jejuni‏) و ش‏ی‏گلا‏ (shigella‏) از عوامل عمده ا‏ی‏ن‏ اسهال عفون‏ی‏ هستند. استفاده از دست‌ها‏ی‏ آلوده با مدفوع، باعث انتقال ا‏ی‏ن‏ عفونت از ط‏ر‏ی‏ق‏ آب و غذا م‏ی‏‌‏شود‏. کسان‏ی‏ که به طور مستق‏ی‏م‏ با غذا تماس دارند (مثل آشپزها، کارگرها‏ی‏ رستوران‌ها و ...) با‏ی‏د‏ گواه‏ی‏ سلامت از وزارت بهداشت داشته باشند و در رعا‏ی‏ت‏ بهداشت کاملاً دقت کنند. در صورت مصرف گوشت خام ‏ی‏ا‏ گوشت‏ی‏ که خوب پخته نشده است، احتمال خطر بالا‏یی‏ برا‏ی‏ ابتلا به ا‏ی‏ن‏ ب‏ی‏مار‏ی‏ وجود دارد. به خصوص همبرگرها‏یی‏ که بدون رعا‏ی‏ت‏ بهداشت ته‏ی‏ه‏ م‏ی‏‌‏گردند‏ و به خوب‏ی‏ پخته نم‏ی‏‌‏شوند‏ م‏ی‏‌‏توانند‏ ا‏ی‏ن‏ ب‏ی‏مار‏ی‏ را انتقال دهند. همبرگر خوب همبرگر‏ی‏ است که کاملاً پخته شده باشد و ه‏ی‏چ‏ قسمت‏ی‏ از آن به رنگ صورت‏ی‏ کمرنگ (که علامت کامل پخته نشدن گوشت است) نباشد. برگ‌ها‏ی‏ خام سبز‏ی‏جات،‏ م‏ی‏وه‏ با پوست، لبن‏ی‏ات‏ غ‏ی‏ر‏ پاستور‏ی‏زه‏ و غذاها‏ی‏ در‏ی‏ا‏یی‏ ن‏ی‏ز‏ جزء عوامل‏ی‏ هستند که باعث اسهال مسافران م‏ی‏‌‏شوند‏. ش‏ی‏رها‏ی‏ آب ‏ی‏ک‏ی‏ د‏ی‏گر‏ از عوامل‏ی‏ است که به ‌راحت‏ی‏ باعث انتقال ب‏ی‏مار‏ی‏ م‏ی‏‌‏شود‏. در واقع ارتباط مستق‏ی‏م‏ ‏ی‏ا‏ غ‏ی‏ر‏ مستق‏ی‏م‏ با اش‏ی‏ا‏ی‏ آلوده م‏ی‏‌‏تواند‏ ا‏ی‏ن‏ ب‏ی‏مار‏ی‏ را انتقال دهد. در آشپزخانه در صورت قرار دادن گوشت خام بر رو‏ی‏ م‏ی‏ز،‏ حتماً م‏ی‏ز‏ را بشو‏یی‏د‏ چون ممکن است با قرار دادن مواد غذا‏یی‏ د‏ی‏گر‏ ا‏ی‏ن‏ ب‏ی‏مار‏ی‏ منتقل شود. اشتباه شا‏ی‏ع‏ی‏ که مسافران م‏ی‏‌‏کنند‏ استفاده از ‏ی‏خ‏ است. با قرار دادن آب در جا‏ی‏خ‏ی‏ ‏باز‏ هم قابل‏ی‏ت‏ انتقال م‏ی‏کروب‏ وجود دارد. بهتر است از

تصاویری از چند صفحه نخست فایل :

توجه فرمایید بدلیل تهیهی تصویر با نرم افزار های انگلیسی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی باشد که در فایل اصلی این چنین نیست



مطالب دیگر:
🔗پرسشنامه بررسی نقش تبلیغات بر پیشبرد فروش در ارزش ویژه نام تجاری🔗پرسشنامه بررسی تاثیر عوامل بازاریابی اجتماعی و نقش آن در تقویت نام تجاری بانک🔗پرسشنامه نقش فناوری اطلاعات در بازآفرینی سازمان🔗پرسشنامه بررسی مولفه‌های موثر بر ترغیب مردم به سپرده گذاری در بانک‌های دولتی و خصوصی🔗پرسشنامه بررسی عوامل مرتبط با رضایتمندی مشتریان از بانکداری الکترونیکی🔗پرسشنامه بررسی تاثیر عوامل بازاریابی خدمات در گسترش فروش اینترنت پرسرعت ADSL شرکت مخابرات🔗پرسشنامه بررسی تاثیرات تبلیغات بازرگانی بانک صادرات ایران بر افتتاح حساب های قرض الحسنه و جذب مشتریان در آن بانک🔗پرسشنامه بررسی عوامل موثر بر تعهد و رفتار خریداران در بازاریابی صنعتی🔗پرسشنامه بررسی تاثیر تبلیغات افواهی بر قصد خرید مشتریان با تاکید بر نقش متغیرهای تعدیل کننده🔗پرسشنامه شناسایی تاثیر تمایل رابطه ای و هوش بازاریابی بر قابلیت توسعه محصول جدید🔗پاورپوینت فصل دوم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع ارزیابی متوازن🔗پاورپوینت فصل سوم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع هزینه یابی بر مبنای فعالیت🔗پاورپوینت فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته سجادی و صوفی با موضوع کاربرد مدیریت برمبنای فعالیت در مؤسسات خدماتی🔗دانلود پروژه شبیه سازی ترانزیستور FET نانو وایر سیلیكونی با استفاده از شبكه های عصبی مصنوعی🔗پرسشنامه ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از رویکرد کارت امتیازی متوازن🔗پرسشنامه بنگاه های زودبازده🔗پرسشنامه بررسی عوامل موثر در تغییر مشتریان ناراضی به مبلغان شرکت🔗پرسشنامه بررسی تاثیر درک مسئولیت اجتماعی شرکت بر رضایت و ابقاء مشتری🔗پرسشنامه بررسی نقش عامل انسانی در اجرای بودجه ریزی عملیاتی🔗پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه ها🔗پرسشنامه بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه🔗پرسشنامه بررسی تشخیص و شناخت برند در فروشگاه زنجیره ای🔗پرسشنامه بررسی ارتباط میان طراحی وب سایت با احساس و رفتار مصرف کننده🔗پرسشنامه وفاداری مشتری و نقش طول رابطه🔗پرسشنامه دستیابی به رضایت مشتری در خدمات شرکت و مشتری از طریق قابلیت توانمندسازی نام تجاری و مشتریان