دانلود مقاله سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص

دانلود مقاله سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص
دانلود مقاله سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص |1977148|zaranetworkشما بازدید کنند محترم میتوانید با هزینه ی اندکی فایل (سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص) را تهیه فرمایید.

نوع فایل : word (..doc) - شامل 15 صفحه

قسمتی از متن :

‏سيستم هاي (HACCP‏ )در صنايع غذايي

HACCP‏ مخفف hazard analysis and critica lcontrol point‏ است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury‏ مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA‏ ) ريشه گرفته است

‏سسيستم هاي (HACCP‏ )در صنايع غذايي

HACCP‏ مخفف hazard analysis and critica lcontrol point‏ است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury‏ مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA‏ ) ريشه گرفته است . اصول ابتدا يي اين کار توسط ( Hoaward E .Bauman‏ ) از شرکت پيلسبو ري با همکاري ناسا و ازمايشگا ههاي ارتش و نيروي هوايي

‏امريکا از يافته هاي يک پروژه پژوهشي مشترک حاصل گرديده ‏ به اين ترتيب که در سال

‏1959 از شرکت پيلسبو ري خواسته شد تا فرمولا سيون وتوليد ازمايشي يک غذاي بهداشتي

‏ سالم وقابل استفاده در شرايط بي وزني در فضا انجام دهد ‏ شرکت پيلسبو ري براي حل اين مشکل اغاز به کار کرد و در اولين مرحله با اين سوال مواجه شد که ايا مواد غذايي و به و‏ﯾ‏ژه‏

‏مواد‏ غذايي که داراي ذرات ريز وپودري شکل هستند در شرايط بي وزني چه حالتي پيدا مي کنند ‘ جواب سوال کم وبيش روشن بود و به همين جهت محققين شرکت پيشنهاد کردند که غذاهاي و‏ﯾ‏ژه‏ سفر هاي فضا يي در اندازه هاي لقمه اي تهيه شده وبا يک لايه پوشش هاي خوارکي قابل انعطاف پ‏وشانده‏ شود تا از پخش شدن ذرات انها در فضا جاو گيري شود و سفينه فضا يي با ذرات معلق مواد غذا يي الوده نشود و ضمنا سلامت مصرف ان صد در صد

‏تضمين‏ شود ‘ مشکل ترين مسله در اين مورد تضمين صد در صدي عدم الودگي اين غذا با باکتري ها ‘ ويرو سها وساير عوامل بيماريزا ي بيو لو ژيکي و شيميا يي و فيزيکي بود .

‏حين‏ اجراي پروژبزودي روشن شد که روشهاي کنترل کيفي موجود ان زمان قادر به چنين تضميني نبود ‘ ضمن اين که ازمون هاي لازم براي تضمين سلامت نسبي محصول هم بسيار زياد و پر هزينه بود و اين مسله موجب شد که مجريان پروژه به فکر استفاده از تکنيک هاي

‏جديد‏ براي تضمين سلا مت فضا نوردان باشند .

‏با‏ مراجه به تکنيک هاي ناسا براي کاهش ريسک در اجزا ء و قطعا ت سفينه هاي فضايي معلوم شد براي ازمون دستگا ها وقطعا ت سفينه فضا يي از روشهاي اشعه ايکس و اولترا سونيک استفاده مي شود ‘ که اين روشها در مورد مواد غذايي قابل استفاده نبودند ‘ بنابراين

‏لازم‏ بود از تدابير ديگري استفاده شود . در جستجوي راههاي جديد براي حل اين مشکل محققين پروژه به اين نتيجه رسيدند که تنها راه استفاده از روش هاي پيشگيرانه از الودگي والودگي مجد داست . ولازمه اين کار کنترل دقيق مواد اوليه ‘فرايند ها ‘ محيط ‘شرايط اقليمي‘ نيروي انساني ‘ انبارها و چگونگي توزيع ومصرف است و چنا نچه اين کار به نحو مطلوب انجام گيرد نياز به کنترل فراورده نها يي نيست و به اين ترتيب سيستم

تصاویری از چند صفحه نخست فایل :

توجه فرمایید بدلیل تهیهی تصویر با نرم افزار های انگلیسی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی باشد که در فایل اصلی این چنین نیست



مطالب دیگر:
📜پاورپوینت درباره خودکشی📜پاورپوینت درباره اختلالات مهم در زمینه روان شناسی📜پاورپوینت درباره سلامت روان و باورهای نادرست 📜پاورپوینت درباره ی سلامت📜پاورپوینت درمان های آدلری📜پاورپوینت خلاصه کتاب روان شناسی اجتماعی از یوسف کریمی پیام نور📜پاورپوینت درمانهای غیردارویی یا شناختی رفتاری در کودکان ADHD📜پاورپوینت انواع مدلهای کسب و کار📜پاورپوينت فوریت های پزشکی📜پاورپوينت مصمومیت ها و گزش ها📜پاورپوینت درباره زبان بدن📜پاورپوینت روانشناسی زبان📜پاورپوینت ناوگان تجاری و صرفه جویی در سوخت📜پاورپوینت درباره روش تحقیق📜پاورپوينت سوختگی ها📜پاورپوینت زندگی عاری از دخانیات📜پاورپوینت سوگ در کودکان و راه های مواجه با آن📜پاورپوینت سندروم حاد کرونری📜پاورپوینت روانشناسی مرضی کودک و نوجوان📜پاورپوینت کاربرد هوش هیجانی در کنترل خشم📜پاورپوینت پخت و پز صحیح📜پاورپوینت کتاب روان سنجی از حمزه گنجی 📜پاورپوینت گروه درمانی📜پاورپوینت جانوران آبزی پرورشی📜پاورپوینت مشاوره پیش از طلاق